> nieuws

Nieuws

 
31 mei 2016

Project-reis naar Tanzania

Doopsgezind WereldWerk vindt het belangrijk dat kennis genomen kan worden van de voortgang van projecten waar WereldWerk bij betrokken is. In oktober 2016 organiseert WereldWerk samen met haar partners in Tanzania een drieweekse reis naar de projecten die door WereldWerk worden ondersteund in dit Oost-Afrikaanse land. Wie op reis gaat, ontdekt vaak meer dan een land en een cultuur. Natuurlijk ontbreken toeristische hoogtepunten niet op het reisprogramma.

Maar op deze reis ontmoet je vooral mensen van de partnerorganisaties en ervaar je hoe WereldWerk concrete ondersteuning biedt in de projecten. Een belangrijk gegeven is dat de reis gebaseerd is op ontmoeting en dat we te gast zijn bij doopsgezinde gemeenten. Dat verrijkt, verbindt en inspireert. Reizen in Tanzania is helaas niet goedkoop. De kosten bedragen ca. € 2.250,- per persoon. Dat is  inclusief vliegreizen, vervoer in Tanzania, en verblijfskosten. Maar deze reis is niet zomaar een reis. Ga mee en ervaar het zelf!

Meer informatie kan worden opgevraagd bij Robbert de Quant, rdequant@ziggo.nl of Jacob Kikkert, jhkikkert@doopsgezind.nl.
Opgave voor deelname is mogelijk tot 30 juni a.s.


Terug
 
  Meer informatie     ANBI-register Doopsgezinde Gemeente Purmerend
 
  contact maandblad privacy
  routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
  veelgestelde vragen inloggen  colofon
     
   
  © 2020 Doopsgezind.nl